Login:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

Monika Hečová

KANDIDÁTKA DO KONTROLNÍ A REVIZNÍ KOMISE

  • Jmenuji se Monika Hečová, je mi 48 let, bydlím v Tišnově, což je asi 30 km od Brna směrem na Vysočinu. Svoji pozornost tedy můžu věnovat pěti kavalířím fenkám. Holčičky jsou ve věku od 3 do 9 let. Společně nejraději poznáváme krásy Česka, a to jak na turistických výletech, tak i díky psím výstavám, kterých se, již několik let, aktivně účastníme.
  • Se dvěma fenkami jsme úspěšně složili canisterapeutické zkoušky, díky kterým zpříjemňujeme život seniorům v domovech pro seniory nebo pořádáme canisterapeutická setkání pro děti i dospělé. 
  • Organizace aktivit a výletů je mi vlastní. Mám s ní bohaté zkušenosti jak z osobního, tak i pracovního života. Pomáhám spoluorganizovat kavalíří setkání, společné vycházky a nemalou částí se podílím na organizací Všekavalírského sletu v Radíkově. 
  • Jsem člověk velmi aktivní, nedovedu dlouho lenošit. Prostě mě to nebaví. Proto se neustále snažím s holčičkami něco podnikat.
  • V poslední době aktivně pomáhám s přípravou klubových výstav a pomocnou ruku podám všude, kde jí je třeba. Tato činnost mě naplňuje, a proto bych v ní ráda pokračovala i v případě mého zvolení do Revizní komise, jen s větší mírou a nasazením.
  • Velmi zajímavou, novou zkušeností a výzvou pro mě bude i pomoc při bonitacích. S organizací akcí, včetně nezbytné související administrativy, mám zkušenosti i z mého pracovního života. Proto bych se ráda zapojila i do organizace dalšího setkávání s našimi čtyřnohými miláčky a pevně doufám, že nám to jíž brzy umožní i současná situace.
  • Děkuji všem za podporu.


„Její pomoc při přípravách výstav a vždy, když je potřeba, je nedocenitelná. Bude velkým přínosem pro revizní komisi i výbor klubu.“

(Jitka Kratochvílová)

„Monika je člověk, kterému není nic za těžko. Je skromná a svoje lidské kvality nestaví na odiv. Co dělá, nedělá ze zištných důvodů, ale proto, že jí baví pomáhat a to i těm nejpotřebnějším.“

(Daniela Barbora Jugasová)

„Monika je žena činu. Stačí "nahodit" a je hotovo, aniž se nadechnete. Slovo "nejde" u ní neexistuje, cokoliv je potřeba zařídí, vykomunikuje, aby vše fungovalo a věci byly dotáhnuté do konce. Významnou měrou se podílí na pořádání klubových výstav i akcí pro "kavalíří" lidi.“

(Lada Kománková)