Login:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

Kateřina Rašková

KANDIDÁTKA DO REVIZNÍ KOMISE

  • S kavalíry žiji od roku 2013, zamilovala jsem se však už dříve, to jsem ale ještě měla Bernského Salašnického psa. Ze začátku jsem se věnovala zachráněným křížencům, první dva "kavalíry" jsem si adoptovala, k chovu jsem se odhodlala v roce 2015, kdy jsem si koupila ruby fenečku a následně založila svou chovatelskou stanici Bečva Ruberries, v roce 2018 jsem odchovala svůj první vrh.
  • Několik let aktivně sleduji zdravotní problematiku kavalírů především na zahraničních stránkách, mnohé informace, zkušenosti a zajímavé pohledy mi však předali chovatelé a majitelé od nás.
  • S Deankou se věnujeme rekreačně běhu a výcviku pozitivní motivací. V poslední době praktikuji terapii psů dotekem.
  • Správcuji skupinu kavalírů a kingů na Facebooku, kde předávám osvětové informace o plemeni formou vyukových lekcí, především však díky skupině utvářím komunitu spojující majitele a chovatele.
  • Do výboru klubu a revizní komise chci kandidovat, protože si myslím, že je potřeba, aby se do fungování mladší generace více zapojila a mohla nasáknout potřebné zkušenosti, čímž bude možné zajistit konstantní a stejně kvalitní pokračování klubu, až to bude v budoucnu potřeba.
  • Zároveň si myslím, že mohu být přínosná svými nápady a návrhy k vylepšování. Ráda bych se věnovala a rozvíjela zdravotní sekci, ochotně však zastanu, co bude potřeba a v mých schopnostech a možnostech.


„Zdraví, zdraví a zase zdraví, vždyť bez něj by nebyl žádný šťastný kavalír ani jeho majitel. Kačka nám všem vysvětlí, jak je zdravotní program důležitý a osobně dohlédne na to, abychom ho všichni dodrželi.“

(Michaela Čermáková)

„Kačka se dlouhodobě zajímá o zdraví kavalírů a i když patří mezi mladší chovatele, snaží se získané informace a zkušenosti předávat dál a šířit osvětu mezi veřejnosti. Jsou jí přirozené nové komunikační kanály a sociální sítě a to klub potřebuje, aby se přiblížil novým a budoucím členům.“

(Petra Víšková)

„Katka by určitě byla užitečná svými znalostmi ohledně zdraví kavalírů, ohledně rodokmenů. Prostě človíček, který má určitě celkový přehled. “

(Blanka Pospíšilová)