Login:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

Vladimíra Toplaková

KANDIDÁTKA DO VÝBORU KLUBU

  • Jmenuji se Vladimíra Toplaková a do velké kavalíří rodiny jsem přišla v roce 2004, kdy jsem si pořídila prvního kavalírka Cypriána od Lenky Železné z chovatelské stanice Hvězda Prokyon. Zároveň jsem se stala členkou Cavalier King Charles Spaniel klubu Čech, Moravy a Slezska.
  • Pracuji jako porodní asistentka v porodnici u Sv. Apolináře v Praze. V roce 2002 jsem chtěla toto povolání opustit a zúčastnila se ročního rekvalifikační kurzu účetnictví, které je dodnes mým koníčkem. Nakonec jsem se k povolání porodní asistentky vrátila, ale mohla jsem od roku 2007 našemu klubu vypomoci a nahradit účetní, která odcházela. Od roku 2017 pracuji i jako vedoucí členské základny.
  • Je toho mnoho, co se za celou dobu mého působení v našem kavalířím klubu událo a poslední léta prochází klub velkými změnami kupředu. Ráda bych pokračovala ve svých funkcích, které jsou navzájem propojené, a podílela se na dalším rozkvětu Cavalier King Charles Spaniel klubu Čech, Moravy a Slezska. 
  • Děkuji za důvěru


„Stejně jak přistupuje ke své práci, kdy pomáhá na svět novým dětem, přistupuje i k práci ve výboru, je neustále připravena pomoci. Krom toho, že skvěle vede účetnictví a členskou základnu, si nedovedu výbor bez její práce a úsměvu ani představit..

(Jitka Kratochvílová)

„Prý peníze nejsou všechno, ale zkuste něco, cokoliv pořádat bez nich. Náš klub má tu výhodu, že má Vlaďku, která přesně ví, co si můžeme v tu kterou dobu dovolit. Díky jejímu hospodaření si toho může náš klub dovolit hodně. “

(Michaela Čermáková)

„Nepůsobí jako "cifršpión", ale dělá ho pro klub už delší dobu a opravdu dobře. Čeho si na Vlaďce ale cením dvojnásob je ona jako člověk - milá, ochotná, vždy připravená pomoci osobně i zapojit rodinu, když je třeba. A že je. Bez Laury a Sebastiana už si klubovky ani neumím představit. “

(Petra Víšková)